Workshop: van Veerkracht naar Vitaliteit

“Buiten adem zijn”, “op adem komen”, “een lang adem hebben” of “dat beneemt mij de adem”, zijn uitdrukkingen die laten zien dat de adem iets vertelt over ons zelf en onze manier van leven, waarbij de adem fungeert als een soort spiegel . We leven in een tijd, waarin belastbaarheidsgrenzen regelmatig worden overschreden en het aantal mensen met onbegrepen, stressgerelateerde, fysieke en mentale klachten in een hoog tempo groeit.

Ademhaling en (lichaams)bewustzijn zijn belangrijke aangrijpingspunten om een (stress)patroon te doorbreken en te anticiperen op veranderingen. Dit sluit aan op de recente nieuwe opvattingen over gezondheid, waarbij gezondheid wordt gezien als het dynamische vermogen om jezelf te managen , je aan te passen en om moeilijkheden te boven te komen.

Veerkracht speelt hierbij een belangrijke rol en is misschien wel de belangrijkste voorspeller voor onze gezondheid en ons gevoel van vitaliteit.
 
 
 

Aanmelden Workshop

do. 18 mei & 1 juni 2017 van 19.30u -21.00uaanmelden

Kosten 35 euro

 

Praktische workshop om veerkracht en vitaliteit te vergroten
Voor iedereen die een actieve stap wil zetten om aan eigen gezondheid te werken…
…en meer inzicht wil hebben in de rol van ademhaling
Is dit een mooie stap
Stefan Buikema werkt als trainer/coach, fysiotherapeut en manueeltherapeut en geeft lezingen, workshops en trainingen in Positieve Gezondheid.

Laat een bericht achter

*

captcha *