Slide background

Fysiotherapie

Fysiotherapie is een behandelmethode voor klachten die te maken hebben met het bewegen (spieren, banden, gewrichten en zenuwen). Een peesontsteking kan de reden zijn om een afspraak te maken, maar ook rugklachten of te gespannen spieren, problemen met ademhaling of met stress. Met fysiotherapie werken we aan verbetering, herstel of stabilisatie van de beperkingen die je ervaart. De behandeling kan verschillende doelen hebben. Bijvoorbeeld het verbeteren van het bewegen, het verminderen van pijn of inzicht krijgen in hoe je nieuwe klachten kunt voorkomen. Soms volstaat een advies om bijvoorbeeld te blijven bewegen.

Meer informatie over fysiotherapie leest u hier

Fysiotherapie bij Buikema & van der Hooft

Wij kijken met een brede blik naar mensen en gezondheid. Daarbij is het van belang om de aard van jouw klachten en de factoren die het herstel in de weg staan of juist helpen, te duiden. Samen kijken we wat mogelijke oplossingen zijn en welke begeleiding hierbij zinvol is.

Maak direct een afspraak

Voornaam*

Achternaam*

Telefoonnummer

Uw email*

Klachtomschrijving

Voorkeuren

Ik kan op MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdagZaterdag

Mijn voorkeur gaat uit naar de OchtendMiddagAvond

Eventuele opmerkingen

Stefan BuikemaStefan Buikema is fysiotherapeut en manueeltherapeut. Hij heeft ruime ervaring met de diagnostiek en behandeling van gezondheidsproblemen als lage rugpijn, nek- en hoofdpijn en schouder- en heupklachten. Zijn persoonlijke benadering draagt bij aan het vinden van een oplossing. Hij onderzoekt wat de relatie is tussen de klachten en het fysiek bewegen en ook of er factoren zijn die een positieve of negatieve invloed hebben op de klachten, zoals de algemene conditie of fitheid, stress, werk of hobby. Dit alles om voorwaarden te creëren waardoor je in jouw dagelijks leven (weer) kunt bewegen.

Marjon van der HooftMarjon van der Hooft is fysiotherapeut, bekkenfysiotherapeut en orofaciaal fysiotherapeut. Ze heeft ruime ervaring als fysiotherapeut en door haar twee specialistische opleidingen zag ze al een breed scala aan complexe gezondheidsproblemen. Als orofaciaal fysiotherapeut werkt ze met klachten in het kaakgebied en hoofd-, hals- en nekklachten, vaak op verwijzing van een tandarts of kaakchirurg. Als bekkenfysiotherapeut behandelt ze klachten in het bekken(bodem)gebied en zwangerschap gerelateerde klachten. Vanuit een breed kenniskader en expertise met de diagnostiek en behandeling van diverse (complexe) gezondheidsproblemen, biedt zij maatwerk en levert ze zo een bijdrage aan de oplossing van jouw probleem. Zij onderzoekt of er een relatie is tussen de klachten en het fysiek bewegen en ook of er factoren zijn die een positieve of negatieve invloed hebben op de klachten, zoals de algemene conditie of fitheid, stress, werk of hobby. Dit alles om het inzicht in de klacht te vergroten en voorwaarden te creëren voor een optimaal herstel.