Slide background

Onze aanpak

Steeds vaker wordt gezondheid gezien als een capaciteit, als een vaardigheid die je kunt ontwikkelen. Daarbij gaat het om het kijken naar gezondheid als geheel en niet meer uitsluitend naar de klacht. Kwaliteit van leven, doen waar je blij van wordt, goede voeding, het hebben van waardevolle relaties: het zijn allemaal aspecten die een belangrijke rol spelen in onze gezondheid.

Het eerste gesprek/de intake

Als je bij ons komt met een lichamelijke klacht gaan we uit van dit totaalplaatje. Daarom krijg je bij ons een uitgebreide, persoonlijke intake waarin deze aspecten aan bod komen. We gaan hierbij uit van jouw mogelijkheden. Aan de hand daarvan maken we samen een plan in haalbare stappen om jouw gezondheid te verbeteren. Dat maakt onze aanpak uniek.

Maatwerk

Buikema & van der Hooft Fysiotherapie gaat uit van jouw vraag en behoefte. Door onze persoonlijke benadering zijn wij in staat om maatwerk te bieden. Naast fysieke factoren kunnen mentale factoren en leefstijlfactoren een rol spelen en van invloed zijn op jouw gezondheid. Een belangrijke doelstelling is om klachten te verminderen of op te heffen. Daarnaast richt onze aanpak zich op hoe je jouw gezondheid positief kunt (blijven) beïnvloeden. Daarom geven we duidelijke informatie en adviezen en stellen we een aantal vragen centraal:
Hoe kun je op een verantwoorde manier bewegen en hoe blijf je in beweging? Wat is hiervoor nodig en wat kun je er zelf aan bijdragen?

Kwaliteit

Bij Buikema & van der Hooft worden behandelingen op afspraak toegepast die voldoen aan de normen van de diverse beroepsverenigingen en genootschappen waar Buikema & van der Hooft bij is aangesloten. De praktijk is Big-geregistreerd en staat ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister van de volgende beroepsverenigingen KNGF, NVMT, NVOF en NVFB.