Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Verademing

2 april 2020 19:30-21:30

€40

Verademing is een praktische workshop voor iedereen die wil ontdekken wat ademhaling doet op de kwaliteit van leven en de invloed die het heeft op de zelfregulatie voor onze gezondheid en spanning, is deze workshop een aanrader en waarschijnlijk een verademing!

Inmiddels is deze workshop over ademhaling een vast onderdeel van onze activiteiten. In deze workshop van twee avonden gaan we op een praktische manier in op verschillende facetten van ademhaling. Je leert de praktische toepassing van ademhaling in je dagelijks leven en de mogelijkheden om daarmee je spanning en stress te reguleren en het effect kennen van je ademhaling op je dagelijks handelen.

Kosten 40 euro voor de gehele workshop (2 avonden , 2 & 16 april ,  inclusief koffie / thee)

“Buiten adem zijn”, “op adem komen”, “een lang adem hebben” of “dat beneemt mij de adem”, zijn uitdrukkingen die laten zien dat de adem iets vertelt over onszelf en onze manier van leven. De adem fungeert als een soort spiegel. We leven in een tijd, waarin grenzen regelmatig worden overschreden. Het aantal mensen met onbegrepen, stress-gerelateerde, fysieke en mentale klachten groeit in een hoog tempo.  Ademhaling en (lichaams)bewustzijn zijn belangrijke aangrijpingspunten om een (stress)patroon te doorbreken en om te leren gaan met veranderingen. Dit sluit aan op de nieuwe opvattingen over gezondheid, waarbij gezondheid wordt gezien als het dynamische vermogen om jezelf te managen, je aan te passen en om moeilijkheden te boven te komen. Veerkracht speelt hierbij een belangrijke rol en is misschien wel de belangrijkste indicator voor onze gezondheid en ons gevoel van vitaliteit.

Voor wie is deze workshop?
Deze workshop is voor iedereen die een actieve stap wil zetten om aan eigen gezondheid, veerkracht en vitaliteit te werken. Locatie: Westeinde 98. De kosten bedragen €40 voor de twee avonden, inclusief koffie en thee. We werken met een groepsgrootte van maximaal 8 deelnemers. De workshop wordt gegeven door Stefan Buikema & Marjon van der Hooft.

Data: Donderdag 2 & 16 april 2020 van 19.30u – 21.30u

Gegevens

Datum:
2 april 2020
Tijd:
19:30-21:30
Kosten:
€40
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisator

Stefan Buikema & Marjon van der Hooft

Locatie

Buikema & van der Hooft
Westeinde 98
Maassluis, 3146 BZ Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
010-5919611
Website:
www.buikema-vanderhooft.nl