Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop familieopstellingen “De kracht van je eigen plek”

30 maart 10:00-17:00

Op zaterdag 30 maart organiseren wij weer een 1-daagse workshop Familieopstellingen “De kracht van je eigen plek”.

Op de bijzondere plek van Op Hodenpijl, ga je een bijzondere persoonlijke reis ervaren waarin je inzichten en mogelijk antwoorden krijgt op jouw vraag. Je kunt ervaren waar belemmeringen zitten en waarom je misschien vervalt in gedrag dat je belemmert in je ontwikkeling en groei.

Met een opstelling kun je zicht krijgen op de achterliggende oorzaken van steeds opnieuw terugkerende thema’s, patronen of herhalingen van gebeurtenissen in het leven. Vaak is dit terug te voeren op jouw systeem.

Het systeem heeft vaak onzichtbare wetmatigheden, waarvan je je niet bewust bent, maar die wel van grote invloed kunnen zijn op je leven. Via het systemisch werken (familieopstelling) worden onzichtbare patronen zichtbaar en voelbaar. Dit inzicht kan heel helend werken. Het laat ons voelen dat we als mens onderdeel zijn van een groter geheel. Tijdens deze workshop maak je kennis met systemisch werk om te ervaren wat het betekent om op je eigen plek in het leven te staan.

Met een groepsgrootte van maximaal 12 mensen is er alle ruimte om vragen in te brengen. De dag wordt gefaciliteerd door Stefan Buikema (gecertificeerd trainer in systemisch werk) & Marjon van der Hooft.

 

Groepsgrootte
10-12 personen.

Tijd
10:00u tot 17:00u

Prijs
165 euro (incl. BTW), inclusief koffie/thee en lunch.

Lunch
Vegetarische opties aanwezig.

Data van onze opstellingen: zaterdag 30 maart 2024 & zaterdag 11 mei 2024. Nieuwe data voor het najaar komen binnenkort op de website.

 

 

Gegevens

Datum:
30 maart
Tijd:
10:00-17:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:

Organisatoren

Marjon van der Hooft
Stefan Buikema